Ha-Ra Predpražnik Soft za notranje prostore


Soft predpražnik je izdelan iz grobih in finih vlaken.

Groba vlakna odtrgajo preostanke umazanije, fina vlakna pa čistijo finejšo umazanijo in podobno kot pivnik vpijajo vlago.

Zaradi velikega števila finih vlaken se površina čiščenja bistveno poveča in s tem je vpijanje vode, v primerjavi s predpražniki drugačne izdelave skoraj podvojena. Kljub temu se predpražnik hitro posuši.


Standarne velikost :

  • 60 x 40 cm
  • 90 x 65 cm
  • 90 x 200 cm

Barve: črna/melirano modra ter rjava/melirano rjava.


Ha-Ra Predpražnik Extrem  za zunanjo uporabo


Predpražnik ima na spodnji strani nedrsljivo prevleko. Ta tudi po daljši uporabi in po večkratnem pranju zagotavlja najboljšo zaščito proti zdrsu.

Extrem ima močna, trda vlakna, ki odstranijo grobo umazanijo. Za povečanje krtačnega učinka so vdelane prečne brazde. Tako je visoko učinkovit za odstranjevanje umazanije. Ker se večina umazanije nabere v teh brazdah, jo lahko preprosto odstranite tako, da predpražnik obrnete in na kratko stresete. Dodatno ga lahko očistite s sesanjem ali s curkom vode ali pranjem.

Pri večji umazaniji, kot so oljni madeži, je potrebno predhodno natreti Hans Raab koncentrirano negovalno sredstvo in ga s Saponello oprati pri 40o C. Da se osuši, predpražnik položite na tla ali ga obeste. Ne smete ga upogibati.Standarna velikost : 75 x 50 cm