Da bi zagotovil optimalno uporabo Ha-Ra proizvodov, se je Hans Raab odločil za prodajo preko strokovnih svetovalcev/svetovalk, ki proizvode pri kupcih doma tudi praktično predstavijo.


Obiščite Ha-Ra strokovno svetovanje ali pa si privoščite individualno predstavitev.

Navdušeni boste!


Kot gostitelja vas v skladu z našim Pravilnikom o obdarovanju gostiteljev čaka čudovito darilo.

Zagotavljamo vam, da niti vi, niti vaši gostje ne boste prisiljeni k nakupu!


 

Skrivnost uspeha


Že v mladih letih je bil Hans Raab neodvisen in samostojen. Skupaj z ženo Vero je v posarskem mestu Dudweiler v Nemčiji ustanovil podjetje za čiščenje zgradb.

V kratkem času je z zagnanostjo in strokovnim znanjem razvil konkurenčno podjetje s preko 100 zaposlenimi.

Hans Raab je kmalu pri svojih zaposlenih in pri sebi opazil zdravstvene težave, ki so izvirale iz vsakodnevne uporabe čistilnih sredstev. Spomnil se je na članek o afriških plemenih in o njihovem učinkovitem ter okolju prijaznem načinu čiščenja, vendar mu je bilo jasno, da t. i. razvite družbe ne bi prevzele čiščenja samo s peskom, glino in vodo, tako da je bilo potrebno razviti nove metode.

Po nekaj letih raziskav je Hans Raab razvil proizvodni postopek za izdelavo čistilnih vlaken, ki čistijo že samo z vodo. Med procesom čiščenja milijoni najfi nejših vlaken očistijo tudi najbolj trdovratno umazanijo in mastne delce ter pustijo površine popolnoma čiste. Ta revolucionarna iznajdba je bila začetek velike zgodbe o uspehu. Leta 1982 je Hans Raab na sejmu inovacij v Baslu (Švica) predstavil čistilec oken, izdelan iz teh vlaken, in bil za svojo inovacijo nagrajen z zlato medaljo.

Leta 1984 je postavil svetovni rekord v čiščenju okenskih površin Hilton hotela v Baslu (Švica) skupne velikosti 638 m², za kar je potreboval samo 2 uri in 54 minut.

To je bila težka in trnova pot za Hansa Raaba in njegovo družino, ki pa je bila zaradi učinkovitosti in kvalitete njegovega “fizikalno-mehanskega sistema čiščenja” konec 80 - ih nagrajena z nepričakovanim prodorom na tržišče.


Danes je podjetje Ha-Ra poznano v več kot petdesetih državah po vsem svetu, Hans Raab pa še naprej raziskuje …