Za lahko čiščenje in vzdrževanje tal, ki prihrani čas, je Hans Raab že pred leti razvil express čistilec tal.
Gibljivo držalo iz visoko kvakovostnega legiranega jekla je zelo trdno in obstojno.
Ob naročilu express čistilcev tal prejmete aluminijasto držalo, po želji tudi deljivo.
Express čistilec tal vsebuje držalo, ki je rotljivo na vse strani, kar omogoča lahko vodenje čistilca. Njegov poseben zgib v obliki črke S omogoča popolno in univerzalno uporabo.

 Express čistilec tal je dobavljiv v teh velikostih:

  • 30 cm za manjše prostore in za lažjo uporabo
  • 42 cm univerzalna velikost
  • 57 cm za večje površine, tudi v industriji in obrti
 
Po štirih letih razvoja je podjetju Ha-Ra uspelo razviti proizvod

Ha-Ra Perfect 42 5S tem povsem inovativnim proizvodom je ponovno uspel velik korak v smeri izpopolnitve čiščenja površin

Odličen je v mnogih pogledih. 40 % večja moč čiščenja


Na podlagi edinstvenega  šestkomornega sistema se pritisk optimalno porazdeli na vlakna Ha-Ra, kar omogoča boljše vibriranje vlaken kot s katerim koli drugim nam znanim pripomočkom.

30 % prihranka časa


Intenzivnejše čiščenje omogoča hitrejše odstranjevanje umazanije in s tem manj čiščenja.

20 % manja teža


Konstrukcija iz visoko kakovostnega industrijskega poliamida omogoča, da je naš proizvod v primerjavi z večino znanih pripomočkov za 20 % lažji.
Čistite v obliki osmic. Taka možnost premikanja čistilca po tleh omogoča zelo hitro čiščenje in možnost, da pridete do vseh možnih kotičkov na tleh.


Dva močna partnerjaHa-Ra Perfect 42 5 + Ha-Ra Mach

Nanovlakno je tisočkrat finejše od mikrovlakna.
Vlakno Ha-Ra Mach 6 je skoraj v nanoobmočju. Novo držalo Ha-Ra Perfect 42 5 s šestkomornim sistemom izkoristi čistilno moč Ha-Ra Mach 6 do 95 % in prihrani 30 % časa.

Ha-Ra ožemalnik


S Ha-Ra ožemalnikom lahko enostavno in z lahkoto ožemate vsa Ha-Ra vlakna za vlažno čiščenje. Oblikovno stabilno vedro (10-litrsko) z ročajem je izdelano iz polipropilena, ki se da reciklirati. Zgornji del ožemalnka je mogoče za enostavnejše čiščenje sneti.

Za očemanje tanjših Ha-Ra vlaken, kot so bela kratka vlakna in vlakna Ultra za vlažno ćiščenje, lahko naročite vložek iz  posebne upogljive gume.